WIFI XtraBoost in België

Betaal niet meer voor uw internetabonnement, maar bestel WIFI XtraBoost en geniet van geweldige snelheidsboosts voor uw wifi met gratis verzending in België.

WIFI XtraBoost is alleen online beschikbaar – het kopen via de officiële website is de enige garantie dat u de best mogelijke deal krijgt.

Het enige wat u hoeft te doen is de verzendinformatie op de website in te vullen, uw bestelling betalen en de rest aan ons overlaten!

OVER WIFI XTRABOOST

Er zijn niet veel dingen vervelender dan een langzame internetverbinding en ‘dead zones’ in huis. Het duurt eeuwen om een enkele internetpagina te laden, videobuffering duurt zo lang dat je geen zin meer hebt om te kijken, en voortdurend haperende video-oproepen zorgen voor irritatie in plaats van plezier. Klinkt bekend? In dat geval is er een perfecte oplossing die al deze vervelende problemen in luttele seconden oplost: WIFI XtraBoost.

Dit compacte, maar krachtige apparaat zorgt ervoor dat uw wifi-signaal wordt vergroot en versneld door een signaal van uw router te ‘pakken’, en dit te versterken zodat het zelfs de verste uithoeken van uw huis bereikt.

WAT IS ER ZO BIJZONDER AAN WIFI XTRABOOST?

Als u te maken hebt met een langzame internetverbinding, hebt u wellicht al veel verschillende oplossingen geprobeerd. De meeste oplossingen die ‘dead zones’ van wifi zouden kunnen verhelpen, zoals het verplaatsen van uw router, het schakelen naar een ander wifi-kanaal, of het gebruiken van een bekabelde verbinding zijn niet alleen onhandig, maar ook ingewikkeld of zelfs niet altijd mogelijk. Het bellen naar uw internetprovider is ook geen oplossing; er is niets liever dat ze willen dan het verkopen van een duurder pakket, en zelfs dat leidt niet tot de oplossing van uw problemen.

WIFI XtraBoost is klein van formaat maar groot in zijn daden. Er zijn meestal meerdere apparaten in huis die gebruikmaken van hetzelfde wifi-netwerk, maar dit is niet langer een probleem met dit ideale apparaat. Het beste aspect aan WIFI XtraBoost is dat u niet over deskundige kennis of extra uitrusting hoeft te beschikken om het aan het werk te zetten: het verbindt met uw huidige router en werkt daarmaa samen nadat u het simpelweg in een stopcontact hebt geplugd. Uw wifi-snelheid en -bereik worden onmiddellijk verbeterd in het gehele huis zonder een cent extra aan uw internetprovider te betalen!

HOE WERKT WIFI XTRABOOST?

Het signaal van de meeste huidige routers is meestal te zwak om aan de behoeften van een modern huis te voldoen. Het is echter niet alleen te zwak om gebruik van te maken met meer dan één apparaat, het komt doorgaans niet eens door dikkere muren, meerdere verdiepingen, of diverse andere obstakels heen.

U bent waarschijnlijk wel bekend met het resultaat daarvan: lange laadtijden, videobuffering, slechte algehele verbindingen… WIFI XtraBoost lost uw verbindingsproblemen in 3 eenvoudige stappen op:

 • Plug het apparaat in uw huis in een stopcontact naar keuze (extra tip: het werkt nóg beter wanneer u het in het midden richting de ‘dead spot’ in een stopcontact plugt);
 • Verbind het met uw router;
 • Genieten geblazen van snel internet in elke hoek van uw huis!

Maar hoe werkt dit nu precies? WIFI XtraBoost is een baanbrekende wifi-router en krachtige versterker in één minuscuul doosje: het ontvangt uw bestaande wifi-signaal, verdubbelt het bereik op een hogere frequentie dan die van uw router, en verspreidt vervolgens het sterkere en snellere signaal door uw huis. Zo eenvoudig is het!

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

 • Maakt uw wifi-signaal sterker, sneller, en betrouwbaarder
 • Verbetert download- en uploadsnelheden
 • Kan overal in huis worden aangesloten
 • Voorkomt wifi ‘dead zones’
 • Eenvoudig te installeren
 • WPS-functie
 • Voor iedereen betaalbaar!

WIE KAN GEBRUIKMAKEN VAN WIFI XTRABOOST?

WIFI XtraBoost komt met voordelen voor iedereen die op zoek is naar sneller en betrouwbaar internet en een groter bereik in hun huis of werkplaats. Of u nu een enthousiaste gamer, filmliefhebber, of een student bent die op elk moment van de dag alle informatie ter wereld nodig heeft, WIFI XtraBoost voldoet aan de wensen van iedereen.

WAAROM WIFI XTRABOOST?

Vier redenen:

 • Snelheid – onmiddellijk na het verbinden kunt u online games spelen, films kijken, YouTube gebruiken, genieten van ononderbroken video-oproepen en nog veel meer met uw snellere en sterkere wifi-verbinding;
 • Zeer eenvoudige installatie – inpluggen, verbinden, genieten!
 • Universeel – compatibel met alle wifi-routers, telefoons, laptops, of tablets;
 • Eenvoudig en op zichzelf staand – het is een mini plugin-apparaat zonder externe antennes;
 • Kosteneffectief – verbetert uw wifi-verbinding enorm zonder meer te hoeven betalen aan uw internetprovider.

HOEVEEL KOST WIFI XTRABOOST IN BELGIË?

SPECIALE AANBIEDING: voor een beperkte periode heeft WIFI XtraBoost een aanbieding in België, waarmee u deze geweldige wifi-snelheidsbooster kunt kopen met 50% korting, voor slechts 99.98 € 49.99 € met gratis verzending!

HOE EN WAAR WIFI XTRABOOST TE KOPEN?

WIFI XtraBoost is alleen online beschikbaar en is te vinden op de officiële website. Door rechtstreeks van de officiële winkel te kopen, kunt u de combinatie van de beste prijs en kwaliteit krijgen.